Omnichannel Leadgeneratie

Genereren van kwalitatieve leads door een geïntegreerde, omnichannel benadering (v.a. € 995 p/m)

Website Optimalisatie: Analyse en optimalisatie van jouw website om conversies te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren voor verschillende apparaten.

Content Creatie en Distributie: Ontwikkeling van relevante content, zoals blogposts, eBooks en video's, en distributie via diverse onlinekanalen, waaronder sociale media, e-mailmarketing en jouw website.

SEO en SEA Strategieën: Implementatie van SEO- en SEA-strategieën om de zichtbaarheid en leadgeneratie van jouw merk te vergroten en gericht verkeer naar jouw website te leiden via zoekmachines.

Social Media Marketing: Creatie en beheer van sociale mediacampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter om de betrokkenheid te vergroten en leads te genereren.

E-mailmarketing Automation: Opzetten van geautomatiseerde
e-mailcampagnes voor lead nurturing en het bevorderen van conversies door gepersonaliseerde berichten.

Gesegmenteerd Outbound Bellen: Een team van ervaren bellers die proactief contact opnemen met gesegmenteerde doelgroepen om interesse te peilen, leads op te volgen, te kwalificeren en afspraken te maken.

 

Let op: De prijs is exclusief advertentiebudgetten voor bijvoorbeeld sociale media of zoekmachine advertenties.

Met ons Omnichannel Leadgeneratiepakket ben je verzekerd van een geïntegreerde en effectieve aanpak om waardevolle leads te genereren via verschillende kanalen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.