Online Leadgeneratie Pakket

Aantrekken (v.a. € 495 p/mvan kwalitatieve leads en stimuleren van conversies.

Website Optimalisatie: Analyse van jouw website om conversiepunten te identificeren en te optimaliseren voor maximale leadgeneratie.

Content Creatie: Ontwikkeling van waardevolle content, zoals blogposts, eBooks of whitepapers, gericht op het aantrekken van relevante leads.

SEO Optimalisatie: Keyword research en optimalisatie van content om de zichtbaarheid van jouw website te vergroten in zoekmachines en meer organisch verkeer te genereren.

Social Media Campagnes: Creatie en beheer van social mediacampagnes om jouw doelgroep te bereiken en te betrekken op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Lead Magnet Implementatie: Ontwikkeling en implementatie van lead magnets, zoals gratis downloads of exclusieve aanbiedingen, om leads aan te trekken en hun contactgegevens te verzamelen.

Lead Nurturing Campagnes: Opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes om leads te koesteren en hen door de sales funnel te begeleiden.

 

Let op: De prijs is exclusief advertentiebudgetten voor bijvoorbeeld social media of zoekmachine advertenties. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerd advies en een offerte op maat. Wij staan klaar om jouw online leadgeneratie naar een hoger niveau te tillen!